Promotiebus huren

Hoe huurt u een promotiebus?


Wilt u een promotiebus of -wagen huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u al een uitgewerkt idee in gedachten heeft of nog niet. Wij denken graag met u mee.

Allereerst bespreken we de wensen voor de promotiebus.

Het uiterlijk van de bus
Al onze promotiebussen kunnen worden voorzien van bestickering en beplating. Wij werken samen met ervaren bestickeraars, waardoor het eindresultaat van hoge kwaliteit is. Zie onze projecten voor de mogelijkheden.

Een chauffeur mee of zelf rijden?
Onze promotiebussen zijn standaard ingericht en uitgerust om op locatie stand alone te kunnen werken. Wij zorgen voor een chauffeur, tevens gastheer (zelf besturen mag, in geval van voertuigen die met een B-rijbewijs bestuurd kunnen worden). De chauffeur zorgt dat hij de route kent en we komen op tijd.

Extra mogelijkheden
De Amerikaanse Schoolbus kan tevens worden voorzien van een keukenvoorziening, internetverbinding en beeldscherm. Bekijk hier ons wagenpark Bekijk alle bussen in het Streamline wagenpark.

Wat kost een promotiebus?

Wilt u weten wat het huren van een promotiebus kost? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Informatie Aanvragen