Breng uw boodschap onder de aandacht!

Heeft u een boodschap die op dient te vallen? Overweegt u dan eens een promotiebus in te zetten.

Wij verhuren en verkopen diverse promotiebussen die we samen met u naar wens samenstellen.

We werken nauw samen met ervaren bestickeraars en interieurbouwers, waardoor we zowel het ontwerp als de realisatie van een promotiebus kunnen verzorgen. Kijk elders op de site bij 'afgeronde projecten' voor voorbeelden en ideeen.

Naast de realisatie van maatwerk promotiebussen verhuren we een ‘plug-and-play Amerikaanse Schoolbus’ die alleen nog uw look & feel hoeft te krijgen. Daarnaast hebben we nog 2 kleinere busjes die ook naar wens gestyled kunnen worden en u indien gewenst zelf kunt besturen.

Zoekt u een specifiek soort voertuig of bus? Schroom niet contact met ons op te nemen. De kans is groot dat we u kunnen helpen

 

Bekijk ons aanbod hieronder:

Plug & Play American Schoolbus
Geheel naar wens te stylen van binnen en buiten. Daarmee is deze bus uitermate geschikt voor bezoek aan klanten of om uw product onder de aandacht brengen op lokatie of op een beurs.
Offerte aanvragen
Kleine promotie schoolbus, B-rijbewijs
Geheel naar wens te stylen van binnen en buiten, kleuren naar wens aan te passen. Deze bus kan gehuurd worden met of zonder chauffeur, u kunt deze met een B-rijbewijs besturen.
Offerte aanvragen
Gele schoolbus, B-rijbewijs
Deze bus is van binnen nog leeg en is dus nog geheel naar wens in te richten. U kunt dit busje huren met of zonder chauffeur, u kunt deze met een B-rijbewijs besturen.
Offerte aanvragen