Amerikaanse schoolbus als Billboard

Omschrijving

Huur deze echte Amerikaanse schoolbus als blikvanger

Wij beschikken over een grote vloot gerestaureerde authentieke Amerikaanse schoolbussen.
Deze bussen komen rechtstreeks uit Amerika en zijn in Nederland goedgekeurd voor personenvervoer en worden jaarlijks door de RDW gekeurd.
Deze opvallende bussen worden in Amerika nog steeds ingezet voor het vervoer van leerlingen. In Nederland zijn ze bekend uit de films, maar hier zijn ze een stuk zeldzamer in het straatbeeld. U valt er dus goed mee op!
 

Rijdend of stilstaand billboard

De Amerikaanse Schoolbussen vallen door hun gele kleur heel goed op. Het is mogelijk om de bus te bestickeren of reclameborden op de voor- en achterkant en beide zijkanten te plaatsen, waardoor dit type bus ideaal is voor reclamerijden.

U kunt de bus neerzetten met reclame als stilstaand billboard bijvoorbeeld bij uw bedrijf, zodat ieders oog hierop valt.

De bussen beschikken over 38 - 44 zitplaatsen, waardoor deze tegelijkertijd ook dienst kunnen doen voor personenvervoer. Dat is bijvoorbeeld heel fijn als u een open dag heeft en reclame wilt maken voor uw bedrijf of school en de bus herkenbaar is tijdens de parkeerpendel. 

Ook als Hop-on-Hop-off bus is deze bus heel goed inzetbaar.

Voorbeelden van inzet:

  • Het rondbrengen van kerstpakketten
  • Inzet als parkeerpendel bij een open dag van scholen en bedrijven
  • Inzet als Hop-On-Hop-Off bus
  • Reclamerijden voor attractieparken zoals Dinoland Zwolle
  • Reclamerijden voor diverse bekende merken zoals Vodafone, McDonalds en Björn Borg
  • Inzet voor Week van de Jeugdzorg
  • Inzet voor open dagen zoals Hogeschool Amsterdam 

Aantal zitplaatsen en prijsberekening

Het is mogelijk de Amerikaanse schoolbus te huren voor groepen van maximaal 44 personen per bus. Het aantal zitplaatsen in de bussen varieren tussen 38 en 44 zitplaatsen. Met alle schoolbussen samen kunnen gelijktijdig zo’n 250 personen vervoerd worden. 

 

Een rit met deze bus is een onvergetelijke ervaring!

Offerte aanvragen