Filmopnames, TV en commercials

Als u op zoek bent naar originele en opvallende bussen of filmauto's, dan bent u bij ons precies op de goede plek! 

Veel van onze bussen hebben al een rol gespeeld in diverse films, reclamecampagnes, muziekvideo's, TV-opnames etc.

Zo was onze Greyhound Silversides te zien in All you need is Love en onze Bedford Villagebus wordt gebruikt voor als bandbus voor 'The Streamers'.

Een van onze schoolbussen wordt gebruikt tijdens opnames van het TV programma 'De Verraders'.


Maar ook hebben wij bijvoorbeeld onze dino-loper ingezet als 'hint' tijdens de TV-opnames van Wie ben ik op RTL4,

dus u kunt ook voor andere opvallende items bij ons terecht.


Mail ons op info@streamline.nl wat u zoekt of nodig heeft en dan gaan we voor u aan de slag!

 

Voorbeelden van inzet:

Voor de nieuwste film van Wes Anderson 'Asteroid City', uitgekomen in 2023, heeft onze Greyhound Silversides in juli/augustus 2022 wekenlang op de set in Chincon, Spanje doorgebracht. Acteurs in deze film waren o.a. Tom Hanks, Scarlett Johansson en Margot Robbie. Chauffeurs Roel en Klaas hebben afwisselend de bus verreden van, naar en op de set. Dit was een hele belevenis. Met een dieplader is de bus heen en weer gereden, Klaas en Roel hebben gevlogen. De bus is maar eventjes in beeld, maar het was een heel avontuur en mooie opdracht.

  


Deze Greyhound Silversides was ook te zien in de opnames van All you Need is Love van maart/april 2021

 


Onze Bedford Villagebus schittert als de bandbus van de gelegenheidsband 'The Streamers' met o.a. Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Nick en Simon en Frank Lammers en wordt iedere keer weer opnieuw door hen gebruikt.

 


Voor de opnames van het bekende TV programma 'de Verraders' is al tweemaal een van onze schoolbussen gebruikt om de kandidaten te vervoeren. Hierbij is een rol weggelegd voor onze chauffeur Jack.

 


Onze MCI Greyhound bus heeft geschitterd in het Sinterklaasjournaal van 2016 als 'Pakjesbus' 


Een van onze touringcars is te zien in een scene van de film 'Vampire Academy Blood Sisters' . Er werd gefilmd in Engeland en het verhaal speelt zich af in Amerika. Het Engelse bushokje werd voorzien van Trailways stickers, de sticker ElboBus voorop de ruit werd weggepoetst en de bus werd voorzien van een kentekenplaat uit de staat Montana.


Een van onze Amerikaanse schoolbussen is gebruikt voor een fotoshoot van de bekende boyband 'One Direction', ter promotie van hun nieuwe album. De opnames vonden in Henley-on-Thames.


Onze schoolbus is ook gebruikt door Stage Entertainment bij de promotie van de musical Sister Act met Simone Kleinsma en Carolina Dijkhuizen.


Onze Greyhound Silversides is te bewonderen in de film 'Teenbeat' uit 2016. De bus werd zo beplakt en bestickerd alsof deze Canadees was.

 

 

Onze MCI Greyhound bus is te zien in de film 'Koning van Katoren' uit 2012. 


Onze Cabriobus reed de koninklijke familie tijdens Koninginnedag 2009 en is daarmee onbedoeld een van de meest gefilmde en gefotografeerde bussen van dat jaar. Daarna is deze bus in 2012 gebruikt voor de opnames van de TV-serie 'Beatrix onder Vuur' met o.a. Willeke van Ammelrooy en Bastiaan Ragas.

 

 

De Ashton Brothers gebruikten onze GM Fishbowl voor hun theatertour Ashtonia in 2018. Het was een dolle boel in en buiten de bus met veel publiciteit.

 


Lucas & Steve gebruikten in 2019 onze Amerikaanse schoolbus voor hun clip van het nummer 'Perfect'.

 

Onze schoolbussen steken regelmatig over naar Engeland voor opnames. Voor een commercial die zich zogenaamd in Zuid-Amerika afspeelt waren we 3 dagen onderweg in Brighton, uiteindelijk is de bus 1 seconde in beeld.


Stripmuseum Storyworld in Groningen gebruikte onze Fishbowl voor hun clip ter promotie van het museum.


- Onze Bedford werd ingezet voor het vervoer van een Mexicaanse familie tijdens de All you Need is Love Kerstspecial. De bus werd beplakt met Mexicaanse vlaggen en reed vanaf backstage de studio binnen.


- Onze rode Fleur de Lys werd door Endemol gehuurd voor opnames van het TV programma 'Staatsloterij Puur Geluk'


- Net5 huurde bij ons een schoolbus voor het TV-programma 'Als de Bruid van Huis is