Opvallende en unieke bussen voor foto, film, reclame en TV

Omschrijving

Heel veel verschillende mogelijkheden

Wij beschikken over een grote vloot van verschillende soorten bussen en voertuigen die uitermate geschikt zijn voor de inzet bij Fotoshoots, filmopnames en videoclips. Veel van onze bussen hebben al een rol gespeeld in diverse films, reclamecampagnes, muziekvideo's, TV-opnames, bij musicalpremieres etc.
 

Wij denken graag mee!

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om zo de perfecte match voor uw wensen en doeleinden te vinden.
De chauffeur kan indien gewenst door u gekozen en verstrekte kleding aan en vinden het ook geen probleem om in beeld te komen. Alles gaat in overleg met u.
 

Voorbeelden van inzet van onze bussen, zie ook pagina bovenin 'Film en TV'

* Onze Greyhound Silversides is te zien in de opnames van All you Need is Love van maart/april 2021 en heeft in 2022 wekenlang op de set in Spanje gestaan voor de opnames van de nieuwste Wes Anderson film 'Asteroid City'

* The Streamers gebruiken onze Bedford als hun bandbus en deze staat bij al hun aankondigingen en tijdens concerten prominent in beeld.

* In het TV programma 'De Verraders' is al tweemaal een rol weggelegd voor onze Amerikaanse schoolbus

* Onze MCI Greyhound bus heeft geschitterd in het Sinterklaasjournaal als 'Pakjesbus'

* Zappsport huurde onze Cabriobus voor een item met Ron Boszhard

* Een van onze Amerikaanse schoolbussen is te zien in een fotoreportage van 'One Direction'. Ook worden deze bussen vaak ingezet bij fotoshoots voor bekende merken zoals bijvoorbeeld, Björn Borg, Ziengs en FHM en voor diverse 'Back to School' fotoreportages.

* Onze schoolbus is ook gebruikt bij de promotie van de musical Sister Act bij het Beatrix Theater in Utrecht en werd ingezet bij de premiere van de film 'Spangas'.

* Onze Greyhound Silversides is te bewonderen in de film 'Teenbeat' uit 2016.

* Een soortgelijke bus als onze GM Fishbowl komt voor in de film 'Speed' en onze eigen bus is in 2019 gebruikt voor de perstour van de Ashton Brothers voor hun theatertour 'Ashtonia'.

* Een van onze schoolbussen is voor Netflix omgetoverd tot gevangenisbus voor de reclamecampagne van 'Orange is the New Black'.

* Onze Cabriobus reed de koninklijke familie tijdens Koninginnedag 2009 en is daarmee onbedoeld een van de meest gefilmde en gefotografeerde bussen van dat jaar. Daarbij is deze bus gebruikt voor de opnames van de TV-serie 'Beatrix onder Vuur' met Willeke van Ammelrooy en Bastiaan Ragas.

* IJswater Films huurde onze schoolbus voor het NPO Kinderprogramma Kabam 

 

Personenvervoer

Al onze bussen zijn goedgekeurd voor alle soorten personenvervoer. Er kan dus ook rijdend in de bus gefilmd worden en de bussen kunnen zich verplaatsen tussen diverse lokaties met passagiers. 

 

Blikvanger met of zonder reclame

Onze bussen kunnen ingezet worden met of zonder reclame. Door middel van bestickering en reclameborden kunnen de diverse borden voorzien worden van teksten, foto's of logo's.

 

Wij beschikken o.a. over onderstaande voertuigen:

 • Greyhound Silversides
 • San Francisco trolleybussen, 1 groene en 1 rode
 • MCI MC-9 Greyhound, 2 stuks
 • Trailways Red Ghost
 • GM Fishbowl
 • Gele Amerikaanse schoolbus, meerdere modellen
 • GMC Buffalo
 • Replica Fleur de Lys Model T, 1x wit en 1x rood
 • Replica Asquith Mascot
 • Bedford Villagebus
 • DAF Cabriobus

 

Vraag een offerte aan en vertel ons wat u zoekt! Wij denken graag met u mee!

 

Offerte aanvragen