Prachtige Greyhound Silversides

4 uur, 200 kilometer berekend vanaf Heino 850,00

Incl. BTW

Omschrijving

Prachtige Greyhound Silversides bus!

Deze prachtige blauw / zilveren Greyhound Silversides bus is uniek in Nederland.
Er zijn slechts 2 exemplaren van.
Deze bus heeft altijd gereden in Amerika voor lijndienstvervoer en er is zelfs een kinderboek over geschreven 'Old Silversides'. Het type bus spreekt dus enorm tot de verbeelding en valt positief op tussen alle huidige moderne vervoersmiddelen.
 

Echte Oldtimer

Deze prachtige bus is een van de weinige echte Oldtimer autobussen die in Nederland te vinden zijn. Het bouwjaar is 1947! 

Toch is deze bus redelijk modern met airconditioning, leeslampjes, verstelbare voetsteunen, veel beenruimte en een uitschuifbare treeplank om het instappen te vergemakkelijken. 

De bus is van binnen helemaal opnieuw bekleed, waardoor deze er keurig uitziet.

 

Vervoer tijdens evenement  

De bus beschikt over 37 zitplaatsen en daarom ideaal voor personenvervoer tijdens een evenement zoals een open dag, parkeervervoer, bruiloft of parkeervervoer.  

Eventueel kan de huur van de bus gecombineerd worden met ander Greyhoundbussen waardoor ook grotere groepen in stijl vervoerd kunnen worden. De chauffeur is in stijl gekleed in een Greyhound pak.

 

Een heuse TV- en filmster

Deze bus is een echte filmster en is gebruikt door de wereldberoemde regisseur Wes Anderson voor zijn laatste film in 2023 'Asteroid City'. Hiervoor is de bus wekenlang op de set in Spanje geweest, o.a. Scarlett Johansson heeft in de bus gezeten.

Robert ten Brink heeft de bus gebruikt tijdens een seizoen van All You need is Love.

 

Met of zonder teksten en versiering

Indien gewenst kan de bus van buiten beplakt worden met reclame, als u de bus bijvoorbeeld wilt inzetten als opvallend voertuig bij uw parkeervervoer of bedrijfsuitje. De bus heeft bijvoorbeeld gereden bij de lancering van het biermerk 'Esperitu Libre' waarbij de bus beplakt werd, zie de foto. 

We kunnen de bus tevens van binnen versieren met slingers en ballonnen. Voor deze opties gelden meerkosten.

 

Aantal zitplaatsen en prijsberekening

De aangegeven basisprijs van 850 Euro is berekend op de huur van de bus voor 4 uur en 200 kilometer, dit wordt berekend vanaf onze standplaats in Heino, bij Zwolle. Per extra uur wordt er 75 Euro berekend, per extra kilometer 1.50 Euro. Prijzen zijn incl. 9% BTW.

De huur van deze bus geeft uw speciale gelegenheid een enorme meerwaarde!

Offerte aanvragen