Unieke GM New Look 'Fishbowl'

4 uur, 200 kilometer berekend vanaf Heino 795,00

Incl. BTW

Omschrijving

Prachtige GM bus type New Look, onze filmster!

Deze leuke en opvallende GM bus is uniek in Nederland, wij hebben de enige in ons bezit.
 
De officiele naam van deze bus is New Look, maar door de typische vorm van de voorruit werd hij al snel de ‘Fishbowl’ genoemd.

De Fishbowl is van oorsprong een transit bus met 42 zitplaatsen. Het exemplaar uit ons wagenpark is gebouwd in 1975 en is vervolgens tot 1992 in dienst geweest bij ATA in Cumberland, Maryland. Daarna is hij naar Nederland gekomen en prachtig gerestaureerd.

 

Echte filmster

De Fishbowl is een echte filmster! Dit type heeft onder andere geschitterd in de film 'Speed‘ uit 1994 met Keanu Reeves en Sandra Bullock. Zie de laatste foto.

De bus ziet er van binnen prachtig uit met helderblauwe sky bekleding. De eerste banken achter de chauffeur staan tegenover elkaar waardoor men daar goed ruim kan zitten.

 

Opvallend vervoer

Omdat deze bus zo opvallend is, is deze uitermate geschikt voor vervoer bij een evenement of speciale gelegenheid. De bus beschikt over 42 zitplaatsen en kan daarom ook grotere gezelschappen heen en weer rijden bijvoorbeeld als pendelbus tussen parkeerlokaties. 

Eventueel kan de huur van de bus gecombineerd worden met ander Greyhoundbussen waardoor ook grotere groepen in stijl vervoerd kunnen worden.

 

Met of zonder teksten en versiering

Indien gewenst kan de bus van buiten beplakt worden, zoals bijvoorbeeld de Ashton Brothers gedaan hebben in 2020 voor de promotie van hun 'Ashtonia' tour.

We kunnen de bus tevens van binnen versieren met slingers en ballonnen. Voor deze opties gelden meerkosten.

 

Aantal zitplaatsen en prijsberekening

De aangegeven basisprijs van 795 Euro is berekend op de huur van de bus voor 4 uur en 200 kilometer, dit wordt berekend vanaf onze standplaats in Heino, bij Zwolle. Per extra uur wordt er 75 Euro berekend, per extra kilometer 1.50 Euro. Prijzen zijn incl. 9% BTW.

 

De huur van deze bus geeft uw evenement een enorme meerwaarde!

Offerte aanvragen