MCI Greyhound MC 9 bus

4 uur, 200 kilometer berekend vanaf Heino 650,00

Incl. BTW

Omschrijving

Klassieke MC-9 Greyhound bussen, 2 stuks

In onze vloot bijzondere bussen mag dit klassieke type MC-9 Greyhound bus niet ontbreken. We beschikken over 2 exemplaren. 
 
De Greyhound bussen zijn een opvallende verschijning in Nederland. Het rechte model is een klassiek ontwerp van Greyhound, maar oogt ook modern. Door de vele Amerikaanse nummerplaten voorop en de originele kleurstelling is deze bus zeer karakteristiek voor een Amerikaanse Greyhound bus.
 

Americruiser

Deze specifieke Greyhound bus wordt ook wel de 'Americruiser' en 'Crusader II' genoemd en is een van de meest gebouwde modellen van Greyhound. Typerend aan deze bus is dat de zijruiten allemaal dezelfde maat hebben en de bus een plat dak heeft, voorgaande modellen hadden dit niet. Onze bussen zijn gebouwd in 1979 en 1981. 

De bussen werden in Amerika ingezet als vervoer van 'coast to coast'. De stoelen zijn dan ook comfortabel met goede beenruimte, bagageruimte onderin en een bagagerek bovenin de bus. Alles geschikt voor de langere afstanden.

 

Opvallend vervoer

Omdat deze bus zo opvallend is, is deze uitermate geschikt voor vervoer bij een evenement of speciale gelegenheid. De bus beschikt over 47 zitplaatsen en kan daarom ook grotere gezelschappen heen en weer rijden bijvoorbeeld als pendelbus tussen parkeerlokaties. 

Eventueel kan de huur van de bus gecombineerd worden met ander Greyhoundbussen waardoor ook grotere groepen in stijl vervoerd kunnen worden.

 

Reclame en versiering

Indien gewenst kan de bus van buiten beplakt worden met bestickering of magneetplaten, zodat u uw boodschap tijdens het vervoer kunt uitdragen. 

Ook is de bus uitermate geschikt voor fotoshoots voor reclame of inzet voor TV doeleinden. Deze bus heeft onder andere dienst gedaan als 'Pakjesbus' tijdens het Sinterklaasjournaal in 2016.

We kunnen de bus tevens van binnen versieren met slingers en ballonnen. Voor deze opties gelden meerkosten.

 

Aantal zitplaatsen en prijsberekening

De aangegeven basisprijs van 650 Euro is berekend op de huur van de bus voor 4 uur en 200 kilometer, dit wordt berekend vanaf onze standplaats in Heino, bij Zwolle. Per extra uur wordt er 75 Euro berekend, per extra kilometer 1.50 Euro. Prijzen zijn incl. 9% BTW.

De huur van deze bus geeft uw evenement een enorme meerwaarde!

Offerte aanvragen