Prachtige Greyhound Silversides

850,00

Incl. BTW

Omschrijving

Prachtige Greyhound Silversides bus!

Deze prachtige blauw / zilveren Greyhound Silversides bus is uniek in Nederland.
Er zijn slechts 2 exemplaren van.
Deze bus heeft altijd gereden in Amerika voor lijndienstvervoer en er is zelfs een kinderboek over geschreven 'Old Silversides'. Het type bus spreekt dus enorm tot de verbeelding en valt positief op tussen alle huidige moderne vervoersmiddelen.
 

Echte Oldtimer

Deze prachtige bus is een van de weinige echte Oldtimer autobussen die in Nederland te vinden zijn. Het bouwjaar is 1947! 

Toch is deze bus redelijk modern met airconditioning, leeslampjes, verstelbare voetsteunen, veel beenruimte en een uitschuifbare treeplank om het instappen te vergemakkelijken. 

De bus is van binnen helemaal opnieuw bekleed, waardoor deze er keurig uitziet.

 

Vervoer tijdens trouwerij

De bus beschikt over 37 zitplaatsen en daarom ideaal voor personenvervoer tijdens de bruiloftsdag. Zo hoeft niemand na te denken over hoe diegene bij de trouwlokatie moet komen. Ook hoeft er niemand de Bob te zijn en kan iedereen optimaal genieten van het feest. Bovendien is de bus ook een leuke blikvanger voor het maken van een trouwreportage. 

Eventueel kan de huur van de bus gecombineerd worden met ander Greyhoundbussen waardoor ook grotere groepen in stijl vervoerd kunnen worden.

 

Beroemde bus

De bus is gebruikt door Robert ten Brink tijdens een seizoen All You need is Love. En in de meest recente film van Wes Anderson 'Asteroid City' (2023) is ook deze bus te zien, o.a. Scarlett Johansson heeft erin gezeten. Dat is toch een mooi verhaal om te vertellen!

 

Met of zonder teksten en versiering

Indien gewenst kan de bus van buiten beplakt worden, bijvoorbeeld met 'Just Married' of de namen van het bruidspaar erop. 

We kunnen de bus tevens van binnen versieren met slingers en ballonnen. Voor deze opties gelden meerkosten.

 

Aantal zitplaatsen en prijsberekening

De aangegeven basisprijs van 850 Euro is berekend op de huur van de bus voor 4 uur en 200 kilometer, dit wordt berekend vanaf onze standplaats in Heino, bij Zwolle. Per extra uur wordt er 75 Euro berekend, per extra kilometer 1.50 Euro. Prijzen zijn incl. 9% BTW.

 

De huur van deze bus geeft uw bruiloft een enorme meerwaarde!

Offerte aanvragen