Unieke GM New Look 'Fishbowl'

4 uur, 200 kilometer berekend vanaf Heino 795,00

Incl. BTW

Omschrijving

Prachtige GM bus type New Look, onze filmster!

Deze leuke en opvallende GM bus is uniek in Nederland, wij hebben de enige in ons bezit.
 
De officiele naam van deze bus is New Look, maar door de typische vorm van de voorruit werd hij al snel de ‘Fishbowl’ genoemd.

De Fishbowl is van oorsprong een transit bus met 42 zitplaatsen. Het exemplaar uit ons wagenpark is gebouwd in 1975 en is vervolgens tot 1992 in dienst geweest bij ATA in Cumberland, Maryland. Daarna is hij naar Nederland gekomen en prachtig gerestaureerd.

 

Echte filmster

De Fishbowl is een echte filmster! Dit type heeft onder andere geschitterd in de film 'Speed‘ uit 1994 met Keanu Reeves en Sandra Bullock.

De bus ziet er van binnen prachtig uit met helderblauwe sky bekleding. De eerste banken achter de chauffeur staan tegenover elkaar waardoor men daar goed ruim kan zitten.

 

Vervoer tijdens trouwerij

De bus beschikt over 42 zitplaatsen en daarom ideaal voor personenvervoer tijdens de bruiloftsdag. Zo hoeft niemand na te denken over hoe diegene bij de trouwlokatie moet komen. Ook hoeft er niemand de Bob te zijn en kan iedereen optimaal genieten van het feest. Bovendien is de bus ook een leuke blikvanger voor het maken van een trouwreportage. 

Eventueel kan de huur van de bus gecombineerd worden met ander Greyhoundbussen waardoor ook grotere groepen in stijl vervoerd kunnen worden.

 

Met of zonder teksten en versiering

Indien gewenst kan de bus van buiten beplakt worden, bijvoorbeeld met 'Just Married' of de namen van het bruidspaar erop. 

We kunnen de bus tevens van binnen versieren met slingers en ballonnen. Voor deze opties gelden meerkosten.

 

Aantal zitplaatsen en prijsberekening

De aangegeven basisprijs van 795 Euro is berekend op de huur van de bus voor 4 uur en 200 kilometer, dit wordt berekend vanaf onze standplaats in Heino, bij Zwolle. Per extra uur wordt er 75 Euro berekend, per extra kilometer 1.50 Euro. Prijzen zijn incl. 9% BTW.

 

De huur van deze bus geeft uw bruiloft een enorme meerwaarde!

Offerte aanvragen