Ford Model B Replica Asquith Mascot

4 uur, 200 kilometer berekend vanaf Heino 500,00

Incl. BTW

Omschrijving

Replica Asquith Mascot

Deze beige Asquith Mascot is een replica bus gebaseerd op de Ford Model B, waarbij een klassieke uitstraling wordt gecombineerd met moderne techniek waardoor deze bus zeer betrouwbaar inzetbaar is. Een echte blikvanger op de bruiloft.
 

Elegante uitstraling

Omdat de bus plaats biedt aan 8 passagiers in comfortabele ruime zitplaatsen kunt u uw gasten van een leuke rit laten genieten. De bus beschikt ook nog over airconditioning.
U kunt bijvoorbeeld de directe familie mee laten rijden met de bus zoals de ouders of het eigen gezin. Op die manier arriveert het gezelschap in stijl.
Door de elegante uitstraling zal deze bus absoluut bijdragen aan een extra chique tintje op uw bruiloft.
 

Fotogeniek

Deze bus is een echte publiekstrekker en zorgt voor een enorm ‘Aahh’ effect bij het arriveren op uw bruiloft.
Tevens is het een goede gelegenheid om mooie foto’s van bruidspaar en gasten bij deze opvallende bus te maken. Het busje is niet al te groot en daardoor zijn veel fotolokaties gemakkelijk bereikbaar om een mooie fotoreportage te kunnen maken.
 

Meerdere varianten

Dit busje past qua kleurstelling perfect bij onze witte Fleur de Lys, in dezelfde stijl. Ook hebben we nog een rode Fleur de Lys. Kijk hiervoor bij de betreffende foto en elders op de website. Alle busjes hebben 8 zitplaatsen dus in totaal zou u in 3 busjes 24 personen kunnen vervoeren. De busjes worden altijd inclusief chauffeur verhuurd.

 

Aantal zitplaatsen en prijsberekening

Het aantal zitplaatsen in deze bus is 8.

De aangegeven basisprijs van 500 Euro is berekend op de huur van de bus voor 4 uur en 200 kilometer, dit wordt berekend vanaf onze standplaats in Heino, bij Zwolle. Per extra uur wordt er 75 Euro berekend, per extra kilometer 1.50 Euro. Prijzen zijn incl. 9% BTW.

 

Een rit met dit busje is een onvergetelijke ervaring!

Offerte aanvragen