Originele American Schoolbus

4 uur, 200 kilometer berekend vanaf Heino 595,00

Incl. BTW

Omschrijving

Huur een echte Amerikaanse schoolbus voor uw bruiloft!

Wij beschikken over een grote vloot gerestaureerde authentieke Amerikaanse schoolbussen. Deze bussen komen rechtstreeks uit Amerika en zijn in Nederland goedgekeurd voor personenvervoer en worden jaarlijks door de RDW gekeurd.
Deze opvallende bussen worden in Amerika nog steeds ingezet voor het vervoer van leerlingen. In Nederland zijn ze bekend uit de films, maar hier zijn ze een stuk zeldzamer in het straatbeeld. 
 
 

Bruiloft / trouwerij

Amerikaanse Schoolbussen zijn ideaal voor personenvervoer tijdens de bruiloftsdag. Zo hoeft niemand na te denken over hoe diegene bij de trouwlokatie moet komen. Ook hoeft er niemand de Bob te zijn en kan iedereen optimaal genieten van het feest. Bovendien is de bus ook een leuke blikvanger voor het maken van een trouwreportage. We hebben er meerdere, dus als u veel gasten heeft is het tevens mogelijk om 2 of meer schoolbussen te huren.

 

Met of zonder teksten en versiering

Indien gewenst kunnen we ook een bord maken voorop de bus met 'Just Married' erop.  Of een bord aan de zijkant(en) van de bus met een tekst of ontwerp naar keuze.

We kunnen de bus tevens van binnen versieren met slingers en ballonnen. Voor deze opties gelden meerkosten.

 

Aantal zitplaatsen en prijsberekening

Het is mogelijk de Amerikaanse schoolbus te huren voor groepen van maximaal 44 personen per bus. Het aantal zitplaatsen in de bussen varieren tussen 38 en 44 zitplaatsen. Met alle schoolbussen samen kunnen gelijktijdig zo’n 250 personen vervoerd worden. 

De aangegeven basisprijs van 595 Euro is berekend op de huur van de bus voor 4 uur en 200 kilometer, dit wordt berekend vanaf onze standplaats in Heino, bij Zwolle. Per extra uur wordt er 75 Euro berekend, per extra kilometer 1.50 Euro. Prijzen zijn incl. 9% BTW.

 

De huur van deze bus geeft uw bruiloft een enorme meerwaarde!

Offerte aanvragen